MARDİN / DARGEÇİT - Karabayır İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması hakkında okul müdürü Ramazan Özer öğretmenlerimize  yönelik seminer çalışması gerçekleştirdi. Müdürümüze teşekkür eder başarıların devamını dileriz.

Şbt

Okul koridoruna monte edilen kitaplık rafına öğrenci, veli ve öğretmenlerimiz evlerindeki kitaplardan okuduklarını bırakabilirler. Kitap okumak isteyen veli, öğrenci ve öğretmenlerimiz burdan kitap alabilirler . Emeği geçen okul idaresine teşekkür ederiz.

Şbt

Karabayır İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimize yönelik(özellikle 8.sınıflara) periyodik olarak deneme sınavları gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ederiz.

Şbt

Karabayır İmam Hatip Ortaokulu olarak 8. sınıfta okuyan öğrencilerimize  genel ve mesleki liseler hakkında okul müdür yardımcısı Osman DEMİR tarafından seminer ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirildi. Hocamıza teşekkür ederiz.